logo dryer1

TEHNOLOGIJE ŽIVOTA

Kompanija DRYER doo je proizvođač i prodavac dehidratora SOLARIS+,koja je naslednik sistema SOLARIS,započetog 2006.god.

Svojim patentnim rešenjem,tehničkim karakteristikama i CE oznakom,tvorci dehidratora su svoju viziju prerade hrane bez ostataka,poštujući sve standarde i dobru proizvođačku praksu,pretočili u finalni proizvod – SOLARIS +.

Posebna pažnja se obratila na konstrukciju,maksimalnu uštedu energije i ekološku bezbednost.

Želja za stalnim inovacijama i unapređenjem proizvodnog programa u oblasti dehidriranja voća,povrća,lekovitog i aromatičnog bilja te praćenjem trendova u ovoj oblasti,omogućila je i dobijanje novih proizvoda.

Poštujući najviše standarde u oblasti prerade hrane,u dehidrator SOLARIS + se ugrađuju najkvalitetniji materijali,koji omogućavaju bezbedno i neometano korišćenje pri eksploataciji.

Vodeći računa o svojim krajnjim kupcima,kompanija DRYER doo prenosi svoja bogata iskustva iz oblasti dehidracije različitih biljnih kultura i na taj način štedi vreme i novac korisnicima SOLARIS +.

Dryer primenjuje najveće standarde prilikom konstruisanja i izrade. Ne koriste se toksični materijali po RoHS standardu.

Zahvaljujići svojim tehničkim karakteristikama i širokim mogućnostima,SOLARIS + je dobio godišnju nagradu Privredne Komore Srbije za 2011 god.

MISIJA

Misija kompanije Dryer je da implementira nove, inovativne tehnologije u process prerade sirovine, sa najvišim ekološkim standardima i potpunom preradom sirovine bez ostataka, i time dobije vrhunski proizvod veće dodate vrednosti .

VIZIJA

Da se korišćenjem novih tehnologija i obnovljivih izvora energija stvore svi preduslovi za zdravu ishranu i život.